Givenchy Disturbia

VERRASSEN.
VERWARREN.
STOREN.

De moed om anders te zijn: het zit in het DNA van Givenchy gegrift. Regels zijn er om met de voeten getreden te worden, conventies om doorbroken te worden.

VOLUME DISTURBIA is de resoluut andere mascara die Nicolas Degennes, Artistiek Directeur Make-up en Kleur, creëerde om elke schoonheid, elke look en elke stijl in de verf te zetten. Zonder vooroordelen, zonder regels.

Slechts een ding is zeker: met een enkel laagje geeft deze non-conformistische mascara waanzinnig gekrulde wimpers en een mateloos, naar wens moduleerbaar volume.

KOOP NU
 

Een enkel woord volstaat:
overdrijving.

De soepel glijdende textuur van Volume Disturbia geeft de wimpers een duizelingwekkende welving en verhoogt hun volume in een enkel laagje met 41%*. Bovendien blijft hij niet minder dan 24 uur onberispelijk zitten**.

De mascara met beschermende vitamine E kan onbeperkt worden aangebracht zonder dat er klontertjes ontstaan. Het resultaat wordt in laagjes opgebouwd en varieert van heel natuurlijk tot meer uitgesproken – zonder regels, zonder beperkingen.

De intens gepigmenteerde Volume Disturbia bestaat in twee kleuren: een diepzwart en een vuurrood. Beide tinten maken de wimpers zodanig vol dat het resultaat verwarrend wordt...

KOOP NU

*Test met instrumenten bij 10 vrijwilligers met de zwarte tint
**Test met instrumenten bij 10 vrijwilligers met de zwarte tint en bij 11 vrijwilligers met de rode tint

 
 

DE NIEUWE
LINER.

LINER DISTURBIA

De intens zwarte eyeliner kreeg een rode verpakking die volledig afgestemd is op die van Volume Disturbia. Hij glijdt soepel over de oogleden en geeft een resultaat dat 24 uur blijft duren*. De fluwelige applicator geeft in alle zachtheid lijntjes van een haast kalligrafische precisie. De extra zwarte tint past bij elke poederoogschaduw en loopt niet uit of vervaagt niet.

KOOP NU

*Test met instrumenten bij 20 vrijwilligers